SERVEIS

ASSOCIACIÓ AIGUAVIVA HÍPICA

ESCOLA D'EQUITACIÓ

UNA BONA BASE,FORJA AL BON GENET

L'escola d'equitació va dirigida a tot tipus de públic, nens i nenes a partir de 4 anys, joves i adults, ja siguin principiants o persones que tinguin un nivell més avançat.
L'escola disposarà del cavall o del poni més adequat en cada cas per tal que l'alumne pugui millorar i avançar fins a adquirir els nivells desitjables.
Es pot escollir rebre un ensenyament individualitzat o en grup (màxim 4 o 5 persones). Sigui com sigui , l'ensenyament serà personalitzat i adaptat al màxim a les necessitats de cada alumne.
Dins l'ensenyament individualitzat l'alumne pot escollir les Classes a la Ccorda, on l'alumne millorarà el seient, la posició, l'equilibri i sobretot la seguretat i confiança amb el binomi.

ASSOCIACIÓ AIGUAVIVA HÍPICA

ENSININSTRAMENT I COMPETICIÓ EN DOMA CLÀSSICA

IL·LUSIÓ I ESFORÇ ÉS IGUAL A RECOMPENSA.

Des del centre es realitzen ensinistraments destinats a cavalls i genets que desitgin mantenir i millorar el seu nivell. L'ensinistrament pretén que la vida esportiva dels binomis segueixi una trajectòria des de la doma bàsica a la competició.
Els alumnes del centre poden participar en l'equip de competició de Doma clàssica.

ASSOCIACIÓ AIGUAVIVA HÍPICA

PUPIL.LATGES

EL MÉS IMPORTANT ÉS EL CONFORT DELS CAVALLS

El servei de pupil.latge comprèn l'allotjament, la manutenció i utilització de totes les instal.lacions per part del cavall.
Els cavalls disposaran diàriament de llit net, pinso, farratge, abeuradors automàtics i totes aquelles cures necessàries que requereixi el cavall. Es pot escollir l'estabulació en boxes o pàdoc (semillibertat). Els cavalls estabulats en boxes tindran l'opció de deixar-se anar en un camp diàriament.

ASSOCIACIÓ AIGUAVIVA HÍPICA

CASALS

APRENDRE RESPECTANT I DIVERTINT-SE AMB ELS CAVALLS

Els casals estan enfocats específicament per a infants d'entre 5 i 16 anys per l'època de vacances, Nadal, Setmana Santa i estiu. Els horaris són flexibles, de matins, tardes o tot el dia.
Les activitats que es realitzen durant els casals estan centrades amb les classes d'equitació, aprenentatge teòric, classes de volteig, de salt, cura dels cavalls, material i instal.lacions, i també visites del veterinari, ferrador i altres professionals del món del cavall.

ASSOCIACIÓ AIGUAVIVA HÍPICA

DOMA DE POLTRES

El club compta amb professionals amb un nivell excel·lent per domar, en qualsevol cas, tot tipus de poltres. L'ensinistrament s'adequa a cada exemplar , segons les necessitats i tipologia de cada cavall , sempre aplicant el màxim respecte a l'animal i tenint en compte la finalitat del cavall.