ACTUALITAT

150
12-02-2018

BONS RESULTATS DE L'EQUIP A L'ESTRENA DE LA COPA ACEEGi


L'equip de competició a les competicions d'ACEEGi va estrenar la temporada 2018 al Connemara Pony Club amb uns grans resultats. Tot i les condicions metereològiques adverses de les últimes setmanes, l'equip va voler estar present a la primera prova de la temporada de la COPA ACEEGi de DC. Pau Bel, Irene Corona i Nora Coll es van desplaçar a les instal·lacions del Connemara Pony Club de Sant Mori per participar al CDT1* que estrena la temporada de Doma Clàssica a Catalunya.
Els resultats dels competidors van ser molt bons. El primer a sortir a la pista de concurs va ser Pau Bel Hidalgo amb Rocky a la prova Clàssica 1. Va obtenir la segona posició amb una nota final de 66,714%, tot i algunes penalitzacions que li van impedir endur-se el triomf.
La segona sortida del matí va ser per Irene Corona Martínez amb Bozsicht's Kimmy, a la prova d'infantils equips. La Irene va fer una molt bona prova i amb una nota de 67,756% es va classificar com a primera en aquesta prova.
Per tancar la jornada, del CDT1* es va disputar la prova d'alevins equips, la més nombrosa del concurs amb un total de 12 participants. La millor de la prova va ser la Nora Coll Nogué amb Phoskito amb una nota de 69,677%, clara guanyadora amb mes d'un punt de diferència de la segona classificada.
Aquests tres binomis participaven també en la competició per equips d'ACEEGi i amb els seus resultats van aconseguir la màxima puntuació del concurs ex-aequo amb l'equip del CAVA.
Felicitats a tot l'equip d'Aiguaviva Hípic

28-01-2018

AIGUAVIVA HIPIC PRESENT AL SOPAR DE GALA ACEEGi 2018


Els alumnes de competició i de l’escola del club van assistir al Sopar de Gala ACEEGi, que es va celebrar el dissabte 27 de Gener de 2018 a l’Hotel AC Palau de Bellavista de Girona. Durant el sopar es van entregar el reconeixements de participació i podis de les Lligues que s’han celebrat el 2017 sota el paraigües de l’Associació de Centres Eqüestres Esportius de Girona. També es van entregar els trofeus als esportistes que han aconseguit medalles als Campionats d’Espanya o Catalunya de les seves categories.

Els membres de l’equip de competició el Club: Clara Campasol Trafach, Lourdes Aulet Pérez, Lluc Fajula Cadena, Irene Corona Martínez, Nora Coll Nogué van rebre les mencions per les seves medalles als Campionats d’Espanya i als de Catalunya de DC. A més el CE Aiguaviva Hípic va recollir un guardó pel seu tercer lloc per equips al Campionat de Catalunya de Doma Clàssica 2017 que es va celebrar al RC Polo de Barcelona.

Dins del Sopar de Gala també es va fer l’elecció dels esportistes mereixedors de les Ferradures d’Or, Plata i Bronze. Aquest guardó surtit d’una votació dels assistents al sopar i aquest any d’una comissió d’experts en el món de la hípica. S’otorga pels seus mèrits durant el 2017 a l’alta competició de qualsevol de les disciplines hípiques. Els nominats surten de tots els esportistes que entrenen en centres de les comarques Gironines i que han aconseguit medalles en Campionats d’Espanya o superiors i integrants dels Equips Nacionals participants a Campionats d’Europa.

Aquest any l’equip d’Aiguaviva Hípic va comptar amb tres dels seus membres entre els nominats (el club amb més nominats) que ooptaven a aquestes Ferradures:

Clara Campasol Trafach per la seva medalla de Bronze al Campionat d’Espanya de Juvenil 0* i la Plata al Ct. de Catalunya de la mateixa categoria.

Nora Coll Nogue per l’or aconseguit al Campionat d’Espanya de Ponis B

Lluc Fajula Cadena per l’assistència representant l’equip Espanyol al Campionat d’Europa Ponis i per la medalla d’or al Campionat de Catalunya de DC a la categoria Juvenil 0*

Desprès del recompte de votacions, Lluc Fajula Cadena va obtenir la Ferradura de Bronze de 2017.